China Koud walsen vormmachine fabrikant

De Technologie Co.Ltd. van Jiangyindingbo.

 

Beroeps in de productie van broodje die machine vormen

Nieuws

October 29, 2020

20201019 c-purlinbroodje dat die machine vormt aan Afrika wordt verscheept

20201019 c-purlinbroodje die die machine vormen aan Afrika wordt verscheept

De afgewerkt productvorm kijkt als C, en de grootte is regelbaar door verbindingsstukken met manueel te veranderen. Het is gemakkelijk te werken. Normaal bevat de gehele lijn 6 delen: decoiler, feeding&leveling, Hydraulisch ponsen, broodje die, het snijden en outputlijst vormen zich. De dikte van het c-materiaal is 1.5mm3mm en broodje het vormen zich versnelt aan 10-15m/min. De hoofdmotormacht is 15kw en ook met een hydraulische macht is 5.5kw.

Het afgewerkte product van c-purlin wordt gewoonlijk gebruikt voor daken en muren. Het is best om ononderbroken straalstructuur te gebruiken, omdat het dak het gewicht van sneeuw en wind moet weerstaan.

Wij gebruiken een verenigd kanaal naar Afrika te verzenden, nadat alle delen in de container werden ingepakt, wij herstelden alle delen van de machine en eraan herinnerden de bestuurder om aandacht aan veiligheid te besteden.

laatste bedrijfsnieuws over 20201019 c-purlinbroodje dat die machine vormt aan Afrika wordt verscheept  0laatste bedrijfsnieuws over 20201019 c-purlinbroodje dat die machine vormt aan Afrika wordt verscheept  1

Contactgegevens