China Koud walsen vormmachine fabrikant

De Technologie Co.Ltd. van Jiangyindingbo.

 

Beroeps in de productie van broodje die machine vormen

Nieuws

October 29, 2020

20201023 verschepend de vangrailbroodje die van de ladingsweg machine vormen

20201023 verschepend de vangrailbroodje die van de ladingsweg machine vormen

Het Broodje die van de wegvangrail Machine vormen kan w-straalvangrail maken, kan ook als twee golven of drie golvenprofielen in één machine zonder de posten van de veranderingsrol worden ontworpen.

De het werk stroom is: Uncoiler - het voeden- het nivelleren-ponsen-broodje het vormen zich- het snijden - output.

Ongeveer pre-slaat het ponsendeel, het deze machine is de machine van de gebruikspers aan ponsengaten en wij hebben ook een andere facultatief zijn Hydraulisch ponsen, het tot de klantenkeus.

Wij kiezen de versnellingsbak als zijn transmissie. Het PLC controlesysteem, kiezen wij het beroemde merk van China of Japans merk. Normaal is de maximum materiële dikte van 24mm en broodje het vormen zich versnelt aan 10m/min.

De wegvangrails verstrekken een visuele en fysieke barrière tussen verkeer en het werkgebieden. Het wordt voor bescherming tegen ongevallen gepast gebruikt om vrachtwagens of ander mobiel materiaal op dokgebieden, doorgangen, rond speciaal materiaal op te heffen. Verminder dure schade aan materiaal en inventaris.

laatste bedrijfsnieuws over 20201023 verschepend de vangrailbroodje die van de ladingsweg machine vormen  0laatste bedrijfsnieuws over 20201023 verschepend de vangrailbroodje die van de ladingsweg machine vormen  1

Contactgegevens